Servicelijn
085-0661278


Nieuwe samenwerking in service en onderhoud voor Oost West Wonen

Afgelopen week is de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Oost West Wonen en twee bouwkundige hoofdaannemers voor reparatie, mutatie en vraaggestuurd onderhoud aan de huurwoningen. De twee zorgvuldig gekozen hoofdaannemers die deze rol met ingang van januari 2024 op zich nemen, zijn Coen Hagedoorn Bouwgroep en Huysmeesters.

Verdeling per regio
Om een optimale service te kunnen bieden, worden de twee hoofdaannemers verdeeld over Goeree-Overflakkee. Het oostelijke deel, van Middelharnis tot en met Ooltgensplaat, wordt bediend door Huysmeesters. Het westelijke gedeelte, van Sommelsdijk tot en met Ouddorp, valt onder de verantwoordelijkheid van Coen Hagedoorn. Wij werken voor de uitvoering van opdrachten samen met lokale installateurs, loodgieters en onderaannemers.

Eerste opdrachten in december
Vanaf 1 januari 2024 worden alle opdrachten aan de twee bouwkundige hoofdaannemers verstrekt. Om deze overgang soepel te laten verlopen, start Oost West Wonen per december met het toewijzen van de eerste opdrachten aan deze partijen.

Snellere service en specifieke kennis
“Als woningcorporatie werkten wij tot nu toe samen met kleine en middelgrote aannemers voor de uitvoering van service en onderhoud aan de woningen,” vertelt Arie Westdijk, coördinator onderhoud bij Oost West Wonen. “Het aansturen van veel verschillende aannemers en installateurs bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Daardoor hebben we na uitgebreid overleg met de huidige aannemers besloten te gaan werken met een selectie van twee bouwkundige aannemers. reparatieverzoeken, nieuwe verhuringen en vragen van huurders.”

De geselecteerde aannemers zijn specifiek afgestemd op de behoeften van de woningcorporatie op het gebied van klantgerichtheid, samenwerking en kwaliteit van onderhoud. Dit stelt Oost West Wonen in staat om snellere en betere afspraken te maken, waardoor de communicatie over onderhoud met huurders efficiënter verloopt en ze beter kunnen inspelen op behoeften.

Een mooie samenwerking om 2024 mee te beginnen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en een optimale service richting onze huurders!

Meer nieuws