Servicelijn
085-0661278

Één centraal aanspreekpunt voor vastgoedbeheerders en vastgoedeigenaren

Succesverhalen

Over ons

Huysmeesters© is uw partner voor beheer en onderhoud van uw Vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwverenigingen, bedrijven, stichtingen of vereniging van eigenaren.: Wij zijn Ontzorgers in Vastgoedbeheer!

Als Huysmeester nemen wij de zorg voor het onderhoud van uw vastgoed uit handen. Gebruikers van uw panden kunnen eenvoudig op onze website een reparatieverzoek indienen. Vanaf dat moment coördineren wij de werkzaamheden en houden u op de hoogte van de status van het reparatieverzoek. Ook voeren wij het preventieve planmatig onderhoud uit, zodat de gebouwen in goede staat van onderhoud blijven. Hiervoor kunnen wij een meerjarenonderhoudsplanning opstellen. U heeft via ons klantenportaal inzicht in de werkzaamheden die reeds zijn uitgevoerd of die nog uitgevoerd moeten worden.

Huysmeesters is van oorsprong een Zeeuws bedrijf wat inmiddels is uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met locaties in Brabant en Zuid Holland. Met onze jarenlange ervaring in het beheren en onderhouden van vastgoed beschikken we over de juiste mensen met veel ervaring en expertise. Onze kennis over materialen en systemen maken ons een betrouwbare gesprekspartner. Huysmeesters heeft een nuchtere kijk op zaken. Het kiezen van pragmatische oplossingen is onze kracht. Dat betekent ook dat wij de discussie durven aan te gaan als het gaat over duurzame investeringen. Wij kijken verder en hebben oog voor de gehele levenscyclus van het gebouwobject.

Wij zijn actief in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en restauratie in zowel de particuliere als de publieke sector Door een jarenlange samenwerking met onze regionale ketenpartners bieden wij continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit. Huysmeesters fungeert daarin als centraal aanspreekpunt. Hierdoor zijn we in staat om snel en adequaat een passende oplossing te bieden voor alle voorkomende disciplines.

Wij benutten de kennis en ervaring van de projectteams die de renovatie- en nieuwbouwprojecten realiseren. We denken mee in planmatig onderhoud. Indien gewenst kunnen wij in overleg met u een meerjaren-onderhoudsplanning opstellen. Dit geeft u inzicht in de inkomsten en uitgaven van de exploitatie. Het bewaken van budget is daarmee eenvoudiger. Met onze Renovatie-planner zetten wij uw investeringen in de toekomst af tegen de maandlasten die nodig zijn om tijdig over het juiste budget te beschikken. De renovatieplanner helpt ook keuzes te maken bij het afwegen van alternatieven van grootschalige renovaties. Hierin betrekken wij mogelijke opbrengsten uit subsidies en compensatie-mogelijkheden. Met regelmaat verzorgen wij rapportages die u inzicht geven in de staat van onderhoud van uw pand.

Als beheerder van het vastgoed heeft u te maken met bewoners, gebruikers die allemaal verschillende behoeftes hebben. U wilt de klantbehoefte centraal stellen, de bewoners en gebruikers ontzorgen, veiligheid bieden in een sfeervolle omgeving. Huysmeesters kan u hierbij ondersteunen. Wij hebben de klantwaardering hoog in het vaandel staan en onderscheiden ons met het opstellen van een opmaat klantprofiel. Per klant inventariseren wij de wensen op het gebied van communicatie, inspraak, gebruikerswensen en bereikbaarheid. We kijken mee door de bril van de gebruiker, onze gezamenlijke klant.
Wij denken graag mee met de automatisering van uw beheersproces. Onze beheerssystemen kunnen gekoppeld worden aan uw ICT-applicatie’s waardoor u altijd real-time de status van de geplande werkzaamheden in kan zien en de vragen van gebruikers zelf kan beantwoorden. Vraag naar onze mogelijkheden.

Ambities
  • Tevreden gebruikers
  • Korte lijnen, no-nonsense, snel een afspraak
  • Reductie onderhoudskosten
  • Efficiënte inzet van mensen en middelen
  • Samenwerking met alle ketenpartners
  • Duurzame innovaties
  • Beheren met het oog op levenscyclus
  • Automatisering
De mensen
Landré Schrijver
Directeur
Peter Kraamer
Bedrijfsleider
Nico Baaij
Projectleider
Klaas Zwerus
Projectleider
Gerold van Vossen
Projectleider
Bastin Driece
Projectleider
Arjan de Bruijne
Projectleider
Theo Minheere
Projectleider
Marjolein Hoogerland
Servicedesk
Jaco Jansen
Coördinator service & administratie
Geeke van Steenis
Servicedesk
Elisabeth van Gilst
Servicedesk
Naomi van ’t Hof
Servicedesk Medewerkster

Werken bij Huysmeesters?


Bekijk onze vacatures