Servicelijn
085-0661278


Vacature projectleider

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van één of meerdere projecten. Je gaat de uitdaging aan om jouw projecten in goede banen te leiden. Op enthousiaste wijze geef je leiding aan het projectteam. Je bewaakt projecten op gebied van planning, budget, kwaliteit en veiligheid. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk. Een commerciële, resultaat- en klantgerichte instelling is een must.

Wat vragen wij:

Een afgeronde MBO of HBO opleiding

Circa 3 jaar relevante werkervaring

Representatieve uitstraling

Goede sociale- en communicatieve vaardigheden

Resultaatgericht en oog voor detail

Wij bieden je:

Uitdagende functie binnen een dynamische organisatie

Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Laptop, telefoon en auto van de zaak

Een informele sfeer en enthousiaste collega’s

Werken bij Huysmeesters
Huysmeesters© is de partner voor beheer en onderhoud van uw Vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwverenigingen, bedrijven, stichtingen of vereniging van eigenaren.: Wij zijn Ontzorgers in Vastgoedbeheer! Huysmeesters is van oorsprong een Zeeuws bedrijf wat inmiddels is uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met locaties in Brabant en Zuid Holland. Wij zijn actief in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en restauratie in zowel de particuliere als de publieke sector. Door een jarenlange samenwerking met onze regionale ketenpartners bieden wij continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit. Huysmeesters fungeert daarin als centraal aanspreekpunt.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Twijfel dan niet en solliciteer naar deze mooie baan! Je kunt je sollicitatie mailen naar info@@huysmeesters.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Landré Schrijver, 085-0661278

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws